تحولات منطقه

۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۷۰۹۴۷۹

واردات نفت چین از عربستان سعودی در ماه مه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر افزایش یافت و این کشور موقعیت خود به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت چین را حفظ کرد.

ذخایر نفت چین به رکورد ۷۸۲ میلیون بشکه رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

واردات نفت چین از ایران در ماه میلادی گذشته به حدود ۲۵۷ هزار تن رسید که در مقایسه با ماه مه سال گذشته ۷۶ درصد کاهش داشت.

به گزارش قدس آنلاین، آمار گمرکی چین نشان داد که واردات نفت چین از ایران در فاصله ژانویه تا مه سال ۲۰۲۰ به بیش از یک میلیون تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۰ درصد کاهش داشت.

واردات نفت چین از عربستان سعودی در ماه مه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریبا دو برابر افزایش یافت و این کشور موقعیت خود به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت چین را حفظ کرد.

طبق آمار اداره کل گمرک چین، عربستان در ماه مه ۹.۱۶۵ میلیون تن معادل ۲.۱۶ میلیون بشکه در روز نفت به چین صادر کرد که حدود ۹۵ درصد نسبت به ۱.۱۱ میلیون بشکه در روز در ماه مه سال ۲۰۱۹ و ۷۱ درصد در مقایسه با ۱.۲۶ میلیون بشکه در روز در آوریل افزایش داشت.

پالایشگاههای چین تولید را برای تامین تقاضای رو به رشد برای سوخت افزایش دادند اما از سوی دیگر ذخیره سازی نفت خام را هم به منظور بهره بردن از قیمتهای بسیار ارزانی که نفت پس از شیوع ویروس کرونا و افت تقاضا پیدا کرد، افزایش دادند.

شرکت مشاوره انرژی کپلر برآورد کرده که ذخایر نفت چین به رکورد ۷۸۲ میلیون بشکه صعود کرده و تقریبا ۶۱ درصد از ظرفیت مخازن این کشور پر شده است.

مجموع واردات نفت چین در ماه مه ۱۹.۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد کرد. پالایشگاههای چینی در این ماه نخستین محموله نفت آمریکا از نوامبر گذشته را به میزان حدود ۵۵۰ هزار تن دریافت کردند.

طبق آمار رفینیتیو، چین قرار است در ژوییه حجم بالایی نفت آمریکا را دریافت کند. محموله های مذکور در زمان ریزش قیمت نفت در آوریل خریداری شده بودند.

صادرات نفت روسیه به چین در ماه میلادی گذشته به ۷.۷۱ میلیون تن معادل ۱.۸۲ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز در آوریل و ۱.۵ میلیون بشکه در روز در ماه مه سال گذشته افزایش داشت.

بر اساس گزارش رویترز، چین در ماه میلادی گذشته از ونزوئلا واردات نداشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.